Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
mi az hogy legjobb ?  Mindenkinél van jobb
|
hát én nekem eddig úgy esett le, hogy ő saját magát a legjobbnak tekinti...
még anno X-es fórumon is csak ezért kötöttem belé, mert mindenkit lenézett és terrorban tartotta szegény újjonc X-es játékosokat
és tudod rólam még párbajon is így csináltam mindig régen, hogy aki a gyengébbet bántja, hol ott erősebbet is tudna, akkor bepipulok és elkezdtem gyengíteni a végén meg beütöttem mindig őket...
nah ez X-ben is ígyvolt, hogy jöjjön csak...
aztán azóta normálban álltalában mindig menekülök előle, hiába bekell valanni az igazságot, nekem nincs pár milliárdom az oriban mint neki, szóval nem tudás döntene hogy ki nyer
jah és persze én voltam eddig az első és az utolsó is, aki nyilvánosan kimondta az igazságot sok ember nevében, hogy mit gondolok Jobbráról az X fórumon
és tudtam, hogy mit fogok érte kapni, az üzi végére ki is írtam, hogy jelnetsék le Modiknak, hogy ne sokáig legyen ott az írás, mert vagy 5-6 pontban meg lett szegve a szabályzat
azóta nem volt bűnüm a játékban ezt leszögezem
de ott egyzser kikellett mondanom az őszintén már vagy 2-3 hónapja tartottam vissza.... és ahogy elnéztem akkor, elég sok ember mellettem állt, sajnos ők is tiltásban részesültek, merthogy mellettem álltak
nah de befejeztem