Vannak olyan multisok -bár szerencsére egyre kevesebben, hála a legutóbbi nagy szórásnak- akik ellen csak hatalmas vagyonnal van értelme játszani és sokszor még akkor is necces. Volt egy ilyen háborúnk ami kb. másfél hónapig tartott, folyamatosan, naponta csomó akcióval, idegileg is megterhelő volt rendesen. Nagyjából 15 milliárd lazán ugrott a két oldalról összesen, és még az 5-ös szinten voltunk. De hát erre is készültünk.

Jó a pénz ha van. És én azt szeretem, ha van a másiknak is. Annnnnyira utálom, ha valaki 1 nap alatt föladja és lelép szabira, mert nincs pénze vagy sajnálja, vagy írja zöldben, hogy "most mit ártottam neked?" meg hasonlók... Semmit, nyilván, ez egy ilyen játék, hódítok... és nem egy társkereső oldal. Az, hogy több országa lehet egy embernek, megoldja a lelkiismereti kérdést is: most tegyem tönkre neki az országát? Ez szerencsére nem aktuális mert mindenkinek lehet több. Mondjuk nekem csak 1 van:-)
Hogy a témához is kapcsolódjon valamelyest: ilyen alapon azt is lehetne mondani, persze, óriást választ, mert azzal a legkönnyebb, mi élvezetes neki abban, próbálná meg pl. orkkal és azzal legyen nagy legény, azzal nem olyan kényelmes az élet! Szóval az ilyen típusú megállapításoknak az ég világon semmi értelme nincsen.