Thread: Bia 25
View Single Post
Old 03-14-2007, 08:40
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

No hát mint mondottam volt az időjárás mostanában elég kegyes hozzám. Bár 3nap eső után pénteken még gondolkoztam, hogy egyáltalán elmenjek-e erre a túrára, de jól döntöttem, mikor azt mondtam ottleszek.

Gyönyörű idő és nagyon szép helyek fogadtak szombat reggel.
Valóban, végig a piros jelzésen mentünk, bááár azért, ha egyedül vagyok akkor most is kétszer is elmentem volna egy-egy másik úton.:P
Sőt, ha egy helyi(?) nem szól ránk azért csak elmentünk volna vele megnézni a helyi buszállomást.

A fentebb említett első emelkedő tetején szintén meghalni támadt kedvem szusszanásnyi kis szünetet tartottunk, ami alatt jópár túrázó elhaladt mellettünk, regenerálódás után usgyi neki újult erővel és a magam részéről kevesebb ruházatban haladtunk tovább.
Egy-egy ilyen emelkedő száraz időben is érdekes tud lenni, pláne 3napnyi eső után...

Az első pontnál a pontőrnek csak integettem, ugyanis gonosz módon kiállt egy sziklára, azalatt mag a nagy semmi... Brrr....

Az utolsó emelkedő közben, után szintén ezzel akadtak kisebb nehézségeim, mert a baloldalon néha egyszerüen eltünt a hegy.)))
Szerencsére nem egyedül voltam, így nagyjából előre tuttam mikor nem szabad leézni.

Jó kis túra volt a piros jelzés réme ellenére.
Nagyon jó szervezéssel. A nápolyi még most is itt figyel az asztalomon.

Idei teljesített táv: 253,53 + 24,6 = 278,13km.
Idei teljesített szint: 8178 + 699 = 8877m.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote