Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 03-12-2007, 23:35
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
Itt nem csak az a gond, h ki kezdő, és ki profi.
Nekünk ez már több, mint egy játék.
Aki felhúzza az órát azért, h távolt nézzen, vagy a seregét ne a ht tegye piacra, az már függőség. Ezt nem lehet elvárni egy kezdő külfölditől.

Nekem ehhez nincs idegzetem, a másik pedig az, ha én mondjuk naponta 50x belépek az orimba, akkor nem fogok szenvedni olyanokkal, aki napi 1x v 2 naponta belép. Elismerem, lehet, h kicsit önző vok.
egyáltalán nem önző...

az én esetemben, volt olyan időszak , amikor napi 16 órát vett el az időmből a játék... igazából lehet, hogy ez függőség

ma már igyekszem a legkevesebb időt tölteni a gép előtt, így sajnos nem igen jut idő másoknak segíteni, akár csak arra sem, hogy válaszoljak a barátoknak, ismerősöknek msn, vagy skype...

nem lehet önzőnek nevezni azt, hogy csak a legfontosabb dolgokat akarod elintézni a játékban, így próbálva időt menekíteni a normális, játékon kívüli életednek... ( ha még van ilyen )

és ha csak azért kéne felhúzni az órát, hogy távolt nézz, vagy piacolj mien egyszerű lenne az élet...

-de a 3 körös orikat etetni kell...
- nem csak az egység, hanem a teki is pont éjjel jön haza az oriban...
- kv előtt 1 mp el támadsz
- beütés előtt 1 mp el nézed a bontást...
- következő kv előtt esetleg dezertáltatsz , újra töltesz piacról...

és ha éjjel kifogsz 3 ilyen támadást...

ne legyen sok orid, mondjuk 4 az ideláis a forgás végett , angolban nekem csak 3 van...

össze tudnak gyűlni a dolgok éjjelre és nappalra is...

Last edited by Hóhér; 03-12-2007 at 23:43..
Reply With Quote