Én még egy kisöcsi vagyok itt a forumba de valaki megmagyarázná mindenféle lenézés meg arcoskodás nélkül hogy ha van egy orim az A ban regelek egy orit az 5/ akárhányas szinten és mondjuk azonositás nem történt meg akkor hogy ab tudom segiteni vagy ne adj isten hogyan tudok ugy csalni hogy azzal segitsem az A-s orimat????? Ez nekem nagyon nem világos..Az tiszta sor hogy azonositottam nem kötöttem össze azt azzal is felmehetek az A ba és az ott levö orimat segithetem Na de amikor még nincs meg a 24 köröm és nem irtam be az azonosito kodot ..Ez Nekem roppant fontoskodo és nagyon igazságtalannak is érzem...Ha azonositás után nem köti össze ott még mindig ott van a FAQ azon része hogy egy gépröl többen hogyan játszhatnak....azt ha azt betartja valaki akkor meg a 22-es csapdája mert ha betartod a FAQ ban leirtakat akkor is átraknak mert egy gépröl ha többen játszanak és hiába vannak más más csopiban Ip cim ugyanaz azt ki mondja meg hogy nem egy játékosé a több ori????? sok már itt afehér folt ami az ori törléséhez vezethet....sztem...
|