View Single Post
Old 03-12-2007, 17:04
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Örülök, hogy kifejtetted mire gondolsz, mer én ennél drasztikusabb javaslatot olvastam ki korábbi soraidból...
Ez a finomított javaslat már tetszene, ha a létfentartáshoz szükséges tekikre vonatkozik csak! X (mondjuk legyen 30) ,de ezzel akkoris könnyebb lenne visszélni mint a mostani autovédelmekkel...
de akkor a raktárkulcs faji varázslat se naon kéne már oda... helyette jó lenne
a fantom éplista...

Elnézést ha eddig nem voltam egyértelmü, és örülök hogy veszed az adást.
A visszaélést illetően nem tudlak gyözködni, nem tudom h magyarázzam el neked h ezzel sem élnének többen vissza mint a többi lehetséggel. Gondolom hogy aki ezzel vissza él az ugyan úgy vissza él mással is és feltételezem hogy előbb utóbb megbukik a szűrőn.

De tegyük fel hogy a létfentartáshoz szükséges tekit védi (nem tudom biztos kivetelezhető hogy pl 20-30k tali alatt müködik csak) ez esetben az autovédelem beáltát ne a sikeres hanem az eredményes lopások idézzék elő, tehát csak az a lopás számitson bele ami tekit is visz, igy már nem lehet azt csinálni, hogy kipakolok mindent piacra majd lelopatom tekire az üres orit kétszer, majd vissza veszem a tekit.

Bár ha nekem van két iylen cimborám akik hajalandók egy egész szinten nekem minden nap autovédelmet csinálni, hát biztos meg kérném őket hogy szövizzanak velem és inkább szabályosan segitsenek megvédeni a tekimet, igy hálábol pénzt és nyerst is tudnék nekik karavánozni, szerintem ez sokka legyszerübb mint napi rendszerességel jksz-ezni.

Gyulaword (#79796)