Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 03-12-2007, 16:23
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Természetesen tanítani kell az A-t, mert más mint a többi. Viszont ebben a topicban minden az angolt érintő problémáról szó van amennyire én figyeltem, nem csak az A-sokról.
Arwen és Synkel problémáját átérzem én is...

Kb 1 hónapja fordultam le az A-ból, és fel is adtam egy hírdetést, hogy kezdő külföldi játékosokat keresek... 2-3 hétig volt kinn a hírdetés és 1 db levelet kaptam.
Pedig tényleg szívesen segítenék új külföldieket.

Viszont, ami azért fontos... Nem lehet megtanítani egy játékost 1 szinten... Ezt felejtsétek el.. Magyarban 4. szinten felkaroltam egy kezdőt. Végig 1 szöviben voltunk az A-ig, tehát 3 csoporton keresztül, minden nap sokat beszéltünk msn-en, tanítottam a stratégiákat, és most már azt tudom mondani, hogy nem lenne egyedül sem béna... Viszont még mindig nem tud olyan trükköket, amiket a több éves rutin adhat... Tehát azt felejtsétek el, hogy valakit 1k kör alatt kineveltek profinak

Max annyit tudtok elérni, hogy 400 hekin ne legyen 20 piaca és kb jól nézzen ki az éplistája, tudja a varázslatokat használni, tudjon értelmesen lopkodni, tudja élvezni a fajok előnyeit, és kihasználni a hátrányait.

Ez viszont már bőven elég, hogy elkezdje élvezni a játékot... És akkor már nem törölne, így folyamatosan nőne a létszám (önmagát hírdetné).

Én is örülnék, ha mikor regisztrál valaki egy országot, egyből kapna egy levelet, amiben leírjuk neki, hogy hogy is kell egy országot kezdeni, hogy válasszon fajt (pl ha sok időd van, akkor válaszd ezt, ha kevés, válaszd ezt, stb, stb), milyen legyen kb egy éplista, stb, stb...

Ez higyjétek el sokkal többet érne, mint az, hogy nekiindítjuk a súgó kezdeteknek..
Reply With Quote