Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 03-12-2007, 16:16
pea pea is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 94%

A-t tanítani kell. Ezen ne is vitázzunk, aki azt hiszi nem kell, az nem tud játszani A-ban, csak vegetál, vagy looserek közt királykodik és azt hiszi mindent tud.

Ehhez az egészhez úgy jutottunk, hogy fogy az angol A létszáma, és hogy ez miért is van. És ezt meg kell oldani. Valaki ezt Ati-tól várja, van, aki pedig, mint én, próbálom megszerettetni a játékot külföldiekkel, hogy ők terjesszék a barátaik között. Ez a legjobb reklám, ezen se vitázzunk. Nekem is haver mutatta meg ezt a játékot.

Megszerettetjük a játékot külföldiekkel, ergó több ori lesz az alsó csopikban, ergó több ori lesz Aban, ergó lehet fordulni.
Így most nem vegetálok Aban, hanem kezdőkkel foglalkozom a Vben. Azt mondod inkább vagy mf, mert nem gyengíted magad kezdőkkel. Kabel nem választ se fajt se személyiséget, mert így keres kihívást. Hát én meg úgy hogy kezdőkkel gyengítem magam. Ez így: Kihívás, nyelvtanulás, reklám, tanítás, izgalom és fordulásra lehetőség. Mindez a punnyadás helyett Aban.

Amúgy mivel kezdőket akarok megtanítani, ezért A-ra is fel akarom őket készíteni, az meg ugye legalább egy év, szal nem gondoltam, hogy egy-két hét alatt megoldódik a dolog.

Ati, mikor tudunk meg valamit a változtatásról?
p
Reply With Quote