View Single Post
Old 03-11-2007, 23:52
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Alapjaba veve en az ellen vagyok, hogy 1 szemelyeseg faj-specifikus legyen, azaz csak 1 fajjal erdemes hasznalni.
Azt hiszem, egyetlen ilyen van javareszt, az a tabornok...azon is kellene vmit valtoztatni, mert szerintem mas fajjal olyan nagy jelentosege nincsen, tobb szemelyisegnel orkon kivuli fajjal 6-7 szemelyiseg alatt kevesen valasszak be, aztan meg csak azert, hogy legyen.
például olyan megoldással, hogy minden fajnak fix támadó erő többletet adna a + tábornook, de valószínű ezt akkor is csak a tudós után választanák a játékosok...

az ork az egyik legsebezhetőbb faj, mind tolival, mind varival, mind hadival.
így a + 10 % támadó erő többletet ott jogosnak tartom egy személyiségért, mert csak a hadi erejével tudja magát megvédeni...
viszont a többi fajnál durva lenne a + 10 %, vagyis egyforma nem lehetne, hanem esetleg fajspecifikus...

ellenpéda:

amúgy én pl. játszom a tudós-vándor-tábornok öszeállítást tanyafree óriással, azért a kis támadóerő többletért...

de sokan meg is szóltak érte, és igazából csak non stopp felügyelet melett érdemes ezt az össze állítást választani, amúgy ha nem tanyafree az ori
(vagyis nem függő a játékos ), akkor a gazdálkodó nyilván sokkal erősebb orit eredményez...

nehéz dió ez talán így jó ahogy van...

kérdés csak 1 személyiségről folyik a megbeszélés az "építészről " ?

van már valami kialakult összefoglalás esetleg valakinek?