View Single Post
Old 03-11-2007, 21:04
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Milyen jó példát? Hol van itt a jó példa? Adott valami, amit szeret csinálni, és akkor most nem csinálja. Mi ebben a jó?

A rossz oldalát sokkal inkább el tudom képzelni: nem vezeti le a feszültséget egy lövöldözős játékban, úgyhogy otthon belerúg a kutyába, mert ő van éppen ott. Vagy picit több cigit szív, és rájön, hogy jé, ez is stresszoldó, holnap is többet szívok. Vagy nem vezeti le sehogy, és másnap beszól a főnökének, aztán volt munkája, nincs munkája.

Nem értem mi a jó abban, hogy ne csináld, amit szeretsz.

Hogy egy komikust idézzek: "A kereszténység alapelve valójában igen egyszerű: ha jól érzed magad, azonnal fejezd be."

Komolyan ez lenne a jó?

Ha a buli miatt teszed, hajrá. Ha el akarsz vele érni bármit is, akkor szerintem igen rossz az elgondolás. Tudom, szűkítsük Budapest legfőbb autós utait, hogy mégnagyobb dugó legyen, mitn valaha, még több ideig álljanak a kocsik egyhelyben, mert ettől tisztább lesz a levegő. Öööö, miért is?

És ezentúl március 24-én kell találkozni, mert ezt a napot jelölte ki a... máris mondom kicsoda... Denis Bystrov. Nem azért, mert olyan kedvem van, hanem mert ő azt mondta.

Rettenetes egy muksó vagy hallod ritka negatív

Ha vki függő az magában elég káros.
Ez egy felhívás hogy legalább gondolkodj el rajta hogy miért is vagy a géped előtt ennyit.
Míg nem gépeztél ennyit pl mit csináltál szabadidődben?

Ugyan ez igaz az autómentes napra... mondjuk az nem Pestre lett kitalálva hanem nyugati régiókra ahol a sarki postára is kocsival járnak.
Reply With Quote