View Single Post
Old 03-11-2007, 20:18
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Vissza olvastam az elmúlt két napot.

Lotr: REmélem látod hogy most ivan lehetőség vissza élésre, nem hiszem hogy egy tekis autóvédelemtöl több lenne, de ha valaki képes eljátszani én egyáltalán nem bánom.
Ami az autovédelmet illeti nem feltételen kötném darabszámhoz, előkéne neresni a régi topicot ami ide vonatkozik, Aúúnak és másoknak is kiváló ötleteik voltak.
pl ha egy törpi a felhalmozott vagyonát tekiben tárolja akkor az esetlegsen felhalmozott 100k tekikre ne járjon védelem, én a létfentartáshoz szükségfes tekiket szeretném megvédeni, úgy hogy ne tudják azt egy nap 5ször elvinni, valahogy úgy kellene működnie mitn a többi védelemnek, minden sikeres akció csökkentené a lopható tekik számát és X (mondjuk legyen 30) számu sikeres akció után lenne az eredméynesség 0, de ezen lehet vitázni.

Továbbra sem hiszem hoy a termelés növelése, vagy a raktárak jobb védelme megoldaná a problémát.

Ami a 10%kocsmát illeti, szerintem ha egy törpének ennél több van akkor az már nem is törpe, a 10%-ot meg egy nem kifejezetten lopásra optimalizált elf vidáman átlopja. persze fel lehet tenni a tisztát is de, ugye fontosabb a védelem, meg a szerencsétlen törp még akkor egy mágikus pajzsot vagy raki kulcsot megpróbál feltenni, és a végén ott tart hogy jó törpe mágusok folyton 0-ra ellövik a vari készüt.

Ami azt a toli pajzsot vagy mit illeti nekem igy első ránézésére szimpatikus ötletnek tünik, meg fogom nézni mégegyszer a hozzászolást

Gyulaword (#79796)