Quote:
Originally Posted by Ven
Egy barátomra már fogtak ilyen játékot áldom a sorsot, hogy nem volt egyikünknél sem fegyver, vszinű másképp reagálta volna le ős is. Fegyver; gázfegyver tök mind1 neked nem tiszted megitélni a helyzetet. Jogos védelmi helyzet? Fegyvernek láccó tárgy? Na de kérem! Ilyet elő nem mernék venni...
|
Akkor szép sorjában elkezdek válaszolgatni a véleményekre, Ven: igazad van, de az iylen szitukra szoktam mondani hogy aki hülye az haljon meg. Gondolom persze ezt azért irtad le mert ha nálad van, neked kell elszámolni a lelkiismereteddel. Lehet, hogy nem vagyok túl empatikus, de ha valaki csak úgy előkapkodja a gázpisztolyát és ezért véletlen lelövik, hát nem tudom sajnálni az embert. Köpjetek le ezért ha akartok, de ezt így gondolom.
Megjegyzem: Bár ne mkapcsolódik a Te hozzá szólásodhoz, de még ne mhangzott el itt, hogy a fegyver használat célja sosem lehet a támadó teljes fizikai megsemmisitése, hanem a jogellenes támadás megállítása kell hogy legyen. Tehát iylenkor nem feltételen kell a gázpisztolyosra kitárazni, csövön keresztül.