Quote:
Originally Posted by Penya
500. post na tessék  Raktárakat kár lezárni mert nem olyan a nyersi mint a teki, nem is lehet igy összehasonlitani. Nincs összahasonlitasi alap. Tovabbra is a tolivédelem növelését szorgalmazom. Annyira h csak a jo tolisok férjenek be.
|
erre már született egy kiváló javaslat, amit már többen és többször körberöhögtek, nem értem miért.
ez lenne a tolvaj-pajzs (nem, nem tükör, pajzs), és úgy működik, hogy feltétele után csak a törpe tolvajainak X-szeresénél több tolvajjal rendelkező támadó jár sikerrel. ez pontosan azt eredményezi, hogy csak az igazi tolisok tudják a törpét bántani, nem minden jött-ment.
ez pontosan elegendő lenne; nem lenne sérthetetlen a törpe - de nem is lenne átjáróház mint most -, míg aki ebből él (mármint a tolvajlásból) annak az érdekei sem sérülnének. ja, és végre lenne értelmes faji varija a törpének.
az X-et pedig a fentieknek megfelelően kell belőni, azaz úgy hogy a jobb tolvajok azért ne maradjanak hoppon. mivel egyszer voltam csak tolvaj, az is régen volt, meg jól sem csináltam, így az X-re csak tippelni tudok egy 3-ast.