Üdv!
Én is elmondom a tapasztalataimat.
Mivel az Aban megállítottak minket a bogarak (Hiába nem vagyok hóhér, se madzin.), ezért indítottam egy orit V-ben. Lassan már több, mint 2 hete. És folyamatosan hirdetem, hogy kezdőket keresek okítás céljából. non-hungarian beginners. Senki nem jelentkezett.
Volt 3 diplomáciai beírás azóta, abból kettő kezdőnek mutatkozott be. Az egyik azóta törölt, a másikkal nagy nehezen zöld ágra vergődök. Legalábbis most úgy néz ki. A 3. magyar volt és nem kezdő.
Összességében tehát több mnt 2 hét alatt 1 orit találtam, aki külföldi és óhajt tanulni. Van egy olyan gyanúm, hogy az orik nagy része nem is tudja mi az a diplomácia menü. (Ezt komolyan mondom.)
Nem álltam meg ennél a dolognál, hanem elkezdtem gömbözgetni, akit csak tudok a környékről, és próbálom sorszám alapján kitalálni, hogy mióta játszat és ennyi idő alatt hova kellett volna eljutni, így próbálom kiszürni a kezdőket, no meg persze nevek alapján a külföldieket. Hát mit mondjak. Kudarc. Nem régóta csinálom, de nemlehet rájönni, hogy ha egy orin látszik is, hogy bizony elég elmaradott, akkor az azért van, mert kezdő külföldi. Ha mégis így van, akkor meg nem válaszol, vagy rövid időn belül törli magát, vagy 2-3 naponta ír választ. Egyenlőre nem nagy számokról van szó, de akikel próbálkoztam, hát az eredmény 0. (Pedig nem támasztok igényeket, csak kérdezem őket, hogy tudjam igazítani hozzájuk a játékomat.)
Gondoltam elmondom a tapasztalatom.
Most azon rágódom, hogy megkérem emperor madzint, hogy ő adjon fel hirdetést, hogy szívesen okít kezdő külföldieket. Kiváncsi lennék, hogy erre hányan jelentkeznének. (emperor madzin most valahol 60E pontnál jár V-ben, a második talán 28E ponttal követi.)
Beszélek is vele.
pea
ui: Fog még rátok görögni a ganaly! :-D
|