View Single Post
Old 03-09-2007, 21:55
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by empty View Post
Xeper.

Köszönöm az éleslátást:-) végigolvastam a topicot.

Azért javasoltam ezt, mert nem hiszem hogy túlzás lenne ha nem tudnák a törpe raktárát lopni, elvégre a gnóm tekijét sem tudod vinni, és az óriástól sem érdemes tekit lopni általában. Nem modnom hogy rossz lenne a tekivédelem, inkább azt hogy olyan feleslegesnek látom mint a fantomépületeket. Sztem a törpének nem az a gondja hogy megtámadják hanem az hogy mindenki tőle lop. Nyilvánvaló hogy valamit be kell védeni, hogy ne semmizzék ki "szegény törpét".
Aki a tekijét félti, vegyen példát az orkokról, ők is megoldják. A raktárkulcs sztem nem egy rossz vari, csak a funkcióját nem tölti be, én bőven kibékülnék azzal ha tudnám hogy legalább a raktáram biztonságban van a toliktól.

Szerintem nem teljesen jó a meglátásod. Mert egyrészt a törpe tart oylan termelő épületeket amit ha lebont nem tud vissza épiteni, ez már csökkenti az épithető barakkok számát, másrészt ugyan jó hadi a törpe, de messze elmarad azorktol, attol az orktol aki ha kitekizik is és nem tudja vissza venni még akkor is egy komoly ütőerőt képvisel.

Gyulaword (#79796)