Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Sztem is változtatás kell, mert tényleg röhejes hogy tulképpen egy raktárakra korlátozott szieszta a faji vari, amihez ráadásul még több vari is kell...
Autovédelem tekilopásra?  szép és jól hangzik a törpök szempontjából, de ettől még gondolni kell a másik oldlara... tolival igazán csak tekizni éri meg.
Lotr a 30+20%ban az a gáz hogy tényleg nem mernének támadni a-ban a törpök, mert ha kisérik akkor csak 20%-ot koptathatnak,ami elég kevés.
nem kell tekivédő fajt csinálni a törpből, erre ott van már a gnóm és az óriás is.
az óriási táp lenne sztem. a törpök a bányáik miatt speciális faj, erre kéne élezni a faji varit, pl hogy a varázslat ideje alatt többet termelnek vagy vmi ami erre vonatkozik.
esetleg a fantomépületből kiindulva, hogy minden bányája, őrtoronyként és/vagy barakként jelenik meg az éplistáján, és így már nehezebb lesz vele számolni, és nagyon nehezen mondod meg a tényleges adatokat erről...
|
Köszi .
Sejtettem, de Mostmár értem mire célozgattak korábban..
Azt nem tudom, hogy a 20% oly kevés lenne? :|
Az A-ban lévő játékba nem tudom mennyire követeli meg a 20% nál nagyobb "koptatás" ahogy neveztétek

Ezt azért jó lenne tisztázni, örülnék ha szemléltetnétek, vagy szemléltetné pár A-s törpicsek... MER ha elengendő lenne a 20% koptatás is.. mer gyakorlatba se koptatnak többet, akko sztem jó megoldás lenne...