View Single Post
Old 03-08-2007, 17:03
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Jó lenne ennél jobbat kitalálni... KEzdetek arról meggyőzni, h a törpe jelenleg játszhatatlan.. pedig én láttam a csoportokba olyan törpöket is akik nem hiszem, h panaszkodnak
Nem akarok példálózni, de kénytelen vagyok (Remélem Civi nem megbocsátja)
Pl.: Civ-é elég durva volt, termelt, mégsem nagyon bántották...
Leütni nem ütötték, és L-be benne volt a top 10 oriba..

Akkor hol itt a gond? Játszható? Sztem nem gyengén... csak tudni kell vele.
Ati mondta vhol, hogy az ork az egyik legnehezebben játszható faj, mármint a legtöbb tp-t igyényli vagy vmi ilyesmi, nos lehet a törp itt a 2.?

Gyula ezzel a 2x-es dologgal 1 bajom van, az h visszalehet vele élni durván!!!

Sztem egy hadi törp-öt ugyebár nem vernek be, nos tartson bennt annyi pénzt, legyen bankja ,h ha ellopják a tekijét akkor legyen miből pótolni...
Mi van ha nincs bennt, mert pl éjjel történik? 2 lehetőség:
Egyik ne számoljon a max. lakitekijével v tartson bennt több tekit ,h kibírjon egy lopást...másnap meg kezdődhet a háború..
Az MF törpök meg győzzék meg a tolvajokat ,h vigyenek nyerset, amit általában a tapasztalt tolisok maguktól megtesznek, mert mér tenné tönkre a saját aranytojó tyukját?

Nos de ha már változtatni kell, akkor egy olyat el tudnék képzelni, h 30% helye van taki nélkül... de a lakitekije 20%-ig lenne írható..
Csak ezzel is az a gond ,h elég drasztikus változtatás Nem lehet Atin átvinni

Lotr: A kivétel erősíti a szabályt, egy két ember tud vele játszani de a nagy többség nem! Márpedig jó lenen ha játszhatóbb lenne a törpe, már azért is mert több lenne a csoportokban és a nyers ára nem súrolná a csillagokat.

Nem csak ezzel, mindennel vissza lehet élni, szóval ne haragudj de ezt érvelésként nem tudom elfogadni.

"Tartson bent annyi pénzt, legyne annyi laki tekije" Lotr érts meg légyszives, nekem sem és másoknak sem az a probléma ha egyszer lehúzzák a tekit a törpéröl, hanem a gond az ha talál a vérpistike egy törpit aki ad tekit és akkor addig húzza mig a törpi szabira nem megy vagy el nem fogy a pénze mert az összeset elköltötte a tekire jah és számold bele azt is mikor napi két három vérpistike is van a törpin, ez nem ritka.

"Az MF törpök meg győzzék meg a tolvajokat" Mindjárt sirva fakadok. Játszottál már az életedben törpével? Igan van egy kettő aki magátol megnéz ia rakit mielőtt tekit húz, egy kettőt le lehet szerelni dumával, a többség a vérpistikék meg nagy ivben tesznek rá, sőtt annál inkább húzzák a tekit. Ez nem megodlás.

Igen valóban az ork és a törp a két legnehezebb faj, a különbség annyi hogy az ork ha elvesziti a teki bónuszát és nem tudja pótolni akkor is jó esélyel megtorolja lopást. a tolinak meg inkább a törpét lopja minthogy az ork el kezdje mészárolgatni. Mellékesen az ork kevésbé lenne fontos az alsobb csopikba mint a törpe.

Gyulaword (#79796)