View Single Post
Old 03-08-2007, 09:26
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
skacok csak az kell hogy ha két toli lehúzza törpét akkor beáljon nála az autóvédelem és ne tudja tovább húzni egy harmadik meg egy negyedik toli, ezzel kap elég esélyt a törp, tart egy 8-12% kocsmát igy azért minden arra járó vérpistike ne mtudja lehúzni.
Jó lenne ennél jobbat kitalálni... KEzdetek arról meggyőzni, h a törpe jelenleg játszhatatlan.. pedig én láttam a csoportokba olyan törpöket is akik nem hiszem, h panaszkodnak
Nem akarok példálózni, de kénytelen vagyok (Remélem Civi nem megbocsátja)
Pl.: Civ-é elég durva volt, termelt, mégsem nagyon bántották...
Leütni nem ütötték, és L-be benne volt a top 10 oriba..

Akkor hol itt a gond? Játszható? Sztem nem gyengén... csak tudni kell vele.
Ati mondta vhol, hogy az ork az egyik legnehezebben játszható faj, mármint a legtöbb tp-t igyényli vagy vmi ilyesmi, nos lehet a törp itt a 2.?

Gyula ezzel a 2x-es dologgal 1 bajom van, az h visszalehet vele élni durván!!!

Sztem egy hadi törp-öt ugyebár nem vernek be, nos tartson bennt annyi pénzt, legyen bankja ,h ha ellopják a tekijét akkor legyen miből pótolni...
Mi van ha nincs bennt, mert pl éjjel történik? 2 lehetőség:
Egyik ne számoljon a max. lakitekijével v tartson bennt több tekit ,h kibírjon egy lopást...másnap meg kezdődhet a háború..
Az MF törpök meg győzzék meg a tolvajokat ,h vigyenek nyerset, amit általában a tapasztalt tolisok maguktól megtesznek, mert mér tenné tönkre a saját aranytojó tyukját?

Nos de ha már változtatni kell, akkor egy olyat el tudnék képzelni, h 30% helye van taki nélkül... de a lakitekije 20%-ig lenne írható..
Csak ezzel is az a gond ,h elég drasztikus változtatás Nem lehet Atin átvinni

Last edited by LotR; 03-08-2007 at 09:29.. Reason: helyesírás-fogalmazás