Quote:
Originally Posted by Gyula
Már irtam ide egy párszor asszem, illetve votl egy törpe teki lopást érintő topicom is, de ahogy itt nézegetem ezt a topicot itt is úgy tünik hogy az a legnagyobb gond a törpével hogy teki nélkül szinte játszhatatlan. a csopoikban ahol járok alig van törpe, a legtöbb helyen a nyers ára 8010k arany ergo a többi faj is nehezen játszható, ha az ember 5. szintem nem harácsolt össze milliárdokat.
Ne csináljunk gnómot a törpéböl, de ne legyen hogy bodlog boldogtalan őt tekizheti, ne tudják egynap ötször lelopni tekire és akkor maradhatnia neki a raki kulcs is, csak némi autóvédelem kellene a teki lopásra.
|
autovédelem? :O elég rémisztő szó, régen voltak ilyen "bug"-ok a játékba amiket csak kihasználtak egyesek...
Az ork nem tekizhető? az elf, fél-elf nem tekizhető?
az óriás nem tekizhető? a hulla( márha tekiben tartja a pénzét) nem tekizhető?
Az ember nem tekizhető?
Egyedül a gnóm nem tekizhető ha fennt van a fajivarija...
A több mind azon mulik ki mennyi tolvajt tart...
Remélem érthető volt amire célozni akartam... Nem azt kell meggátolni, h lopható-e a tekercse vagy sem hanem azt kell elősegíteni hogy játszható legyen.. adott esetben termeljen annyit ,h bármikor tudja pótolni a tekercsét..
Amugy meg sztem még van autovédelem bizonyos lopás után.. (ebbe nem vok biztos teljesen)