View Single Post
Old 03-07-2007, 12:56
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Hektár*5 az építési költség.
Nekem 7k hekin elég sokszor kellett drasztikusan átépítenem, és gyanítom nem csak én vagyok/voltam vele így. 1k épület átépítése 35 milla kp, és temérdek nyersanyag, árban sokszorosa ennek a 35 millának. Ha akár csak felét si visszaadnánk az építésznek, szerintem már azzal is túl tápos személyiséget alkottunk.

Újra emlékeztetnék mindenkit, a személyiségeknek nem az a célja, hogy igazi, behozhatatlan előnyöket biztosítson az országoknak, hanem csak színesítik a játékot. A tudós az egyetlen kivétel, az télleg tápos, de ha már új személyiségen variálunk, ne a tudósnál is erősebb létrehozására törekedjünk szerintem.
Synkel HSZ-vel egyet értek.
Mivel nem számolgattam nem tudom mennyire lenne tápos 200,500,1k,2k,5k,7k hekin. Jó lenne ezeket látni.

Azzal ,h a tudos tápos nem értek egyet, azzal talán igen, h az egyik legjobb, de már szintenként és fajonként vannak más szeméyliségek melyek vetéljársai.
Tehát nem merném állítani h tápos.

Azzal egyet értek, ahogy már korrábban írtam, h spec a célom, ami sztem közös cél is ebben topicban, olyan személyiséget keresni, kiötletelni, megalkotni, mely fel veszi a versenyt a jelenlegiekkel, és megállja a helyét a játékba, nem okoz felfordulást, nem igényel drasztikus változtatásokat!

Amikor felmerült bennem az ötlet, akkor alapjában úgy gondoltam, h ez főként nagy hektárszámon jelentene előnyt, -tehát egy olyan személyiség mely az ország növekedésével egyre nagyobb előnyt adna,- ott lenne érdemes főként használni, az A-ba lehet sokak választanák, ott lehet okozna nagy változásokat...

Az építész-nél úgy gondolom, ha megtaláljuk az arányokat, akkor ez elérhető én úgy gondolom.