Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 03-05-2007, 11:04
Artúr
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Üdv

Leírom én is a véleményem, mint Madzin. Érintett vagyok a témában mert A-ban vagyok SZK.
Szóval az angol indulásakor tök optimista voltam azt hittem (feltöltődés után) sokkal nagyobb csopik lesznek mint a magyarban. De lefulladt a dolog és én is úgy látom a 90 napos limit és a VIP relatív drágasága az oka.

Nem arról van szó hogy nem tudom kicsengetni, hanem egyszerűen a magyarban kissebb összegért nagyobb játékélményt kapok. Ezért sem játszok aktívan az angolban. (amúgy tervezem a visszatérést de 0 játékért vipet nem akarok kidobni.)

A reklámkampánnyal kapcsolatban egyetértek de nem vagyok túl optimista, tényleg nincs külföldön kultusza, viszont van konkurencia bőven.

Ami javaslat eddig volt mind tetszett.

Remyé a pontlistából törlésre támogatható.
Én is törölném a 90 napos limitet.

Ezen kívül kellene írni egy pár oldalas tankönyvszerű valamit ami olvasmányosabb a súgónál és tanácsokat ad a kezdeti lépésekhez.
Olyasmire gondolok ami nincs a súgóban. Pl lehetne benne szó a törpe varis realításáról, melyik faj mire jó, esetleg éplista javaslatok 200 hekire, stratégiák fajokhoz stb. Egyszóval az, amit ha lenne egy szövije első nap elmondanának neki.
A mostani "short guide" nem nagyon segít. Nem gyakorlatias. Persze ettől még leverik a 200 hekis orikra vadászó hiénák, de talán valamit számítana. Aztán majd a súgót is elolvasná egy idő után.

De nem jó minden kezdőnek azzal kontrázni, hogy olvassa el a súgót mert nem fogja (nincs türelme, még akkor sem, ha ez lenne a legjobb).

Ja, és segítsük a külföldieket. Én pl elhatároztam, hogy csak külföldi szövibe lépek, ha egyszer sikerül lefordulnom.
Reply With Quote
Sponsored Links