View Single Post
Old 03-03-2007, 08:40
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Davalon View Post
Elnézést, hogy csak az első 30 oldalt olvastam el és utána már szelektáltam a beírások között, de ha jól emlékszem, senki nem közelíti meg onnan a problémát, hogy azért annak az orinak, akit jaj! istenem! nagyon bántanak, elég sok lehetősége van arra, hogy hatékonyan lereagálja a dolgot. Diplomácia, távolságnövelés ezer módon, átképzés-átépítés százféleképp, új szövetség, ki mf-be, bármi, et cetera... Aki hülye, haljon meg, és szerintem nem kevésbé nem való ebbe a játékba az, aki nem tesz semmit saját maga érdekében a jajveszékelésen kívül, mint aki törlésig üt. Többen is írták, hogy ha "alázatosan bocsánatot kér", akkor nem bántják tovább az illetőt. Szerintem valakit megalázkodásra kényszeríteni legalább annyira beteges, mint valakinek végleg tönkretenni a játékát... Bennem sokkal nagyobb tiszteletet vált ki az, aki megpróbál fogait összeszorítva küzdeni. Ráadásul jó szövetségeseket, barátokat is lehet így találni
A lényeg: háborúzzatok, hogy békében élhessetek, játszatok és kevesebbet sírjatok

Ez az én észrevételem, bár tény, hogy én gonosz ember vagyok...

Pedig mien igazad van.....

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok