Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Ja az óvszerrel télleg mi a gond?  ) Az ovisok is hamarabb tudják miaz mint az hogy radiátor
A történelmi alakokról meg hadvezérekről is lehetne vitatkozni, ha csak magamat nézem, a rómaiak pl rabszolgatartók voltak...  )) Hogy most ki volt háborús bünös, ki nem, kit melyik név idegel fel... Engem spec Szaddam meg Bin Laden nem. Vice versa engem pl az 1920as eseményekhez kapcsolódó francia nevek idegelnek fel
Meg akkor már ennyi erővel Koppány vezér, meg a többi pogányok?  DD
|
azért nem hiszem hogy Koppány vagy Hitler egy lapon emlithető,
Sztálin és Hitler nem csak azért más mert sok embert ölt meg (mert sok ókori hadvezér is, vagy a törökök stb...),
hanem mert olyan szélsőséges eszméket valottak amiket hozzájuk kötünk kifejezetten és ami miatt egyes népcsoportokat gyilkoltak le, vagy szállitottak munkatáborba,mintezt az ideologiájuk miatt. és ez nem úgyanaz mint amikor a háborúban halnak meg több 10ezren..., hiába ölt meg dzsingisz kán is sok embert, de nem kifejezetten egy népcsoportot mészálrolt, és főleg nem a SAJÁT ORSZÁGÁBÓL!!!
remélem ezzel egyetértetek
amúgy meg az óvszer sztem elfogadható
a Vén cigány is
de maga cigány is, mivel nincs benne semmi gyülölködö,gyülölet keltő. sőt van olyan haverom akinek ez a beceneve.