Thread: 1A klánütés
View Single Post
Old 03-02-2007, 10:50
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Igazan igyekeztem normalisan fogalmazni, es visszafogtam magam. De neked mar ez nem az elso ilyen kerdesed, amibol sut, hogy nem olvastad el a sugot. Es hiaba mondod hogy igen, amikor latszik, hogy nem, mert teljesen vilagos, ami oda van irva. Engem mindig is duhitett, amikor az emberek annyira lustak, hogy egy jol megszerkesztett olvasmanyt is lustak elolvasni, amikor oda van tolva elejuk, hanem inkabb kerdezgetnek. Sajnalom, csak magadnak koszonheted a valaszaimban az enyhe elt...
éppen a minap hosszan kardoskodtam egy álláspont mellett amit a súgó 100%-ig alátámasztott,aztán megjött Ati,és közölte,hogy a hibás részt kijavította!!szerintem ezek után teljesen normális ha rákérdezek valamire amit másképpen is hallottam/olvastam!
szerinted azonban mindenki hülye és lusta,ha kérdezni merészel holott ez a fórum azért van!!lehet,hogy mások benyelik tőled az ilyen stílusú kioktatásokat nekem viszont kimondottan bántóak ézért 3x is megkérlek ne reagálj az írásaimra!!ha senki nem válaszol inkább majd találgatok!!
előre is köszönöm!!