Quote:
Originally Posted by Meteo
Le lehetne, sőt le kellene szedni, ellentétben, a mostani "ejj ráérünk arra..." estekkel.
Most felteszem valakire, aztán le sem szedi, a fogyást meg max visszaszerzi 1 lopással mástól.
|
Ezért kell a tolikat felfedni?
Quote:
Originally Posted by Meteo
4. A 3-ik pontot nem úgy kell érteni, hogy 3 kör alatt, essen szét, de azért érezze meg, 3 kör alatt is, hogy ne ér rá leszedni. Most ha felteszem valakire szép lassan leszede, a készültsége közben még nő is, ha ügyes, akkor még a lakossága is. Ártó alatt... Kicsit olyan ez, mintha a földrengésnek annyi hatása lenne, hogy egy körre random leállítana 3 épületet. És már azt sem tartom igaznak, hogy 2-3 nap alatt azért megérzi. Nem is érzi meg, és 2-3 nap alatt bőven megoldja szinte bárki, akinek van egy kis logikája. Arról meg szerintem ne vitázzatok, hogy ki látszik a pontlistában.
|
Az a gond, hogy mf-ben gondolkozol, és úgy szeretnél győzni, hogy pakolgatod a vihart.
Hidd el, szöviben elég dúrva lehet a vihar.
És igen, főleg hadisra pakolja az ember, mert elösször el kell takarítani az egyik hadist, hogy be lehessen menni a tolihoz, és a varihoz... Mert ki szeret úgy mészárolni, hogy tudja 3 sereggel kísérik haza?
Tehát az egyuk hadis kapja folyamat a vihart, a toli lopja az embert és lent tartja a készültségét... És ha már leálltak a tornyok, akkor be lehet ütni a hadist is.
Ezt szerintem elhihetnéd.
De az ártó dologra visszatérve, ha valaki 4 körre van tőled, és vándor személyiségű, ha ő pakolja fel a vihart, akkor nálad azt írja ki, hogy 2-3 körről érkezet, az ártó.
A hatékonyságról annyit, hogy ha lefelé mész támadni, pl: mészár, az csak 3%... Minap mészáron, 806 egység hullott az embertől, tőlem meg 306db ló. Ez nagyon hatékony ám...
És akkor én támadtam 4órán keresztül, kint volt a seregem eegy része, megjelentem a teljes krónikában, stb...
Szóval egyik varázslat olyan erős mint a másik.
És szerintem ez így jó ahogy van.