Thread: Ipari tekercs?
View Single Post
Old 03-01-2007, 23:27
TDK TDK is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
akkor én megpróbálkoznék konkrét javaslattal előállni
én az ipari tekinek, mint tápolást, azt a funkciót tudnám elképzelni hogy ne csak a kélpzést tegye olcsóbbá, hanem (és ezzel mégiscsak az eredeti funkciójánál maradunk) az alap képzési lehetőséget ami ugye a lakosság 10%-a, is emelje meg annyival ameddig a teki van írva az oriban, tehát 30% ipari tekinél nem a lakosság 10 hanem 13%-a lehetne képzésen egyszerre.
egyből volna értelme és mégsem olyan durva mértékben
az ipari tekinek kéne plussz erösités, és ez valoban nem rossz ötlet, csakhogy azon tul, hogy erösitené az ipari teki használhatoságát, rengeteg más változást is hozna.
pl:
-erösitené a tudós személyiséget, nyilvánvaló okból.(+0,05%katiképzés)
-bár én nem szoktam játszani velük, de befolyásolná a hétvégiket és párbajokat is, mert aki több katonát tud képezni természetesen elönybe kerül.
-ráadásul az A-ban a nagy orik profitálnának belöle igazán, hiszen nekik ugyanugy csak 13k teki kell max, viszont akár 55%-növelt katitermelésböl jelentösen nöne a bevétel.

ha gondolkodnék még biztos eszembe jutna néhány dolog, amire hatással lenne(a hulla kivételével minden faj erejét is befolyásolná), ugyhogy szerintem más megoldást kell találni