View Single Post
Old 03-01-2007, 18:59
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%
Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Már bocs, de nem sok értelme van, egy olyan varázslatnak, amit egyszer elnyomsz valakire, az meg bele is pusztul...

1. Erre már korábban is mondtam, de elmondom most is:

Le lehetne, sőt le kellene szedni, ellentétben, a mostani "ejj ráérünk arra..." estekkel.

Most felteszem valakire, aztán le sem szedi, a fogyást meg max visszaszerzi 1 lopással mástól.

2. Mindentől függetlenül nem egyszer kéne elnyomni.

3. Én elvárnám a vihartól is, hogy ha valakire rárakom, akkor tényleg ártsak, árthassak is vele, és ne csak arra legyen jó, hogy legjobb esteben leállnak a bankjai, meg esteleg 2 könyvtár.

4. A 3-ik pontot nem úgy kell érteni, hogy 3 kör alatt, essen szét, de azért érezze meg, 3 kör alatt is, hogy ne ér rá leszedni. Most ha felteszem valakire szép lassan leszede, a készültsége közben még nő is, ha ügyes, akkor még a lakossága is. Ártó alatt... Kicsit olyan ez, mintha a földrengésnek annyi hatása lenne, hogy egy körre random leállítana 3 épületet.
És már azt sem tartom igaznak, hogy 2-3 nap alatt azért megérzi. Nem is érzi meg, és 2-3 nap alatt bőven megoldja szinte bárki, akinek van egy kis logikája.
Arról meg szerintem ne vitázzatok, hogy ki látszik a pontlistában.