View Single Post
Old 03-01-2007, 14:35
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Lyra View Post
A hiróz fájv szipen kocog akármellik aktuális ATI VGA-val /Ti: X200 integrált, X300 vagy intagrált vagy nem, X1150 integrált, tovább nem mondom/ illetve Intel GMA 950-esen. A 900-ast azért hanyagolnám, ha gémelsz.
NE hagyd hogy rádsózzanak valami über dumával akármit. Ha bemész tapicskold meg, pötyögj a billentyűzeten, nézd meg mennyire jön be. Kerülendő dolog ha a lapos nyiszereg, nyelklik-nyaklik ha emeled, illetve nagyon megszivlelendő hogy a szellőzés ne alul legyen. A Sempron proci lutri. Van több fajta belőle, ha nagyon nem értessz hozzá akkor szinte tutira átvernek. Kerülendő. 2 magos proci... Nagy divat, de sztem ember nincs aki notin kihasználná a 2 mag nyujtotta számitáskapacitást. Olcsóbb az egy mag, és nem is kell több. Egy noti nem fileserver.... Mire meg kijönnek a többszálra /több magot használó/ optimalizált progik addigra neked már nem ez a notid lesz meg. Boritékolom hogy az egymagos notid is zömmel 800 mHz-n fog dübörögni... Inkább jó sok ram, és ha lehet egy modulban. Nagy vinyó nem annyira releváns, amióta az USB-s penek/HDD-k ára emberi lett. Ezeket azért mérlegeld vásárlás előtt, mert annál nagyobb tré nincs mint amikor a drága pénzen megvett notiban csalódik az embör fijja/jánya.
Heroes 5, NFS Carbon..stb. fusson rajta rendesen... ehez viszonyítsunk akkor
thx. a videokártyák megvannak szllőzésre figyelek.. sempron procit kerülöm.
Az egy magos procival egyet értek ,én is erre gondoltam..a nagy vinyó tényleg nem releváns, de jó ha nagy
a proci mekkora legyen? mennyi memoria legyen RAM?
Szeretnék internetezni is vele...