Alysium: már legalább két órája várakozol a pappal, de a nagyúrnak még nyoma sincs. Mivel töltöd az időt?
Várok még a nagyúrra, közben ismét intézek a paphoz kérdést:
- Sokáig van a nagyúr távol! Tudod, hogy hova ment, vagy mi tart ennyi ideig? - kérdem a papot.
A válaszát várom, de mivel a nagyúr kérte, hogy várjam meg itt, így különösebben nem teszek semmit, várom, ahogy kérte/parancsolta.
- Segítséget próbál szerezni. Nem tudom mi tart ennyi ideig, talán nem megy könnyen az egyezkedés - vonja meg a vállát. Látszólag ő sem lelkes, hogy sokat kell várni.
- Nem ismerem az előkelők illemét, Ön atyám jobban boldogulna! Látom maga semörül a szituációnak, miért nem keresi meg? Vagy esetleg mehetnénk együtt! Bár nekem azt mondták, hogy maradjak és várjak.
- Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, ha elindulnánk. Nem véletlen, hogy nem engedtek bentebb, és csak az uraság mehetett tovább. Tény, hogy szívesseb lennék máshol, de nekem is itt kell várnom.
- Amúgy meg mi ez a hely? Egy nemesi ház pincéje? Kitől ment kérni segítséget, és vajon miért nem akarnak segíteni, vagy mi a gond, hogy ilyen sokáig tart? Érdekszférák nem egyeznek?
- Igen, olyasmi. Nem hiszem, hogy ne akarna segíteni, lehet hogy a másik uraság egyszerűen csak nem ér rá, nem tudom - vonja meg a vállát.
Last edited by Chris; 03-04-2007 at 20:52..
|