View Single Post
Old 03-01-2007, 11:08
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nos alig vártam, hogy a végére érjek az olvasásoknak

Én se tudtam hirtelen eldönteni, hogy a hodra v a való életre szól a kérdés, aztán gondoltam függő az illető és bejött.

Az életből nincs sok tapasztalatom, de érdekel a téma és virtuálisan játszom, de nem tudok eleget hozzá h belemerjek vágni spekulációkba.

A hod:

Én spec. most nem naon tudok jáccani, de a forumozás + a piacolás bőven belefér és amit nem is tudnék itt hagyni.

A piacon kerestem a legtöbbet és buktam rajta már sokat...
Mi kell hozzá érzék, szerencse, tudás, és néha kapcsolatok és persze némi pénz...

Megesett velem h, egy 0-val kevesebbért sikerült venni katonát, tekit- szerencse

Én piacozok egyedül, de volt h szövetségbe nyomtuk( úgy hatékonyabb)

300 millából simán össze lehet piacolni 1 milliárdot..

De hogy Andre Kosztolányit idézzem: azaz igazi spekuláns aki éketében legalább 3x vesztette el mindenét (és persze utána nyerte vissza a többszörösét)

Gabonával buktam már 2x-3x is 1 milliárdot.
Tekivel még ezt nem sikerült összehozni...
Ahogy Grabi is íírta, Murphy itt is érvényesül mindig akkor jön vissza a cucc mikor épp alszol
ez főként a nyers piacon igaz..
Nembeszélve megtörtént párszor ,h tul sokat vettem és nem maradt bennt elég kp-m
wap miatt... ilyenkor jól jön ha van a rakidba drágakő, v segély
A seregnél egyes tipusoknál jól lehet használni a piacot, hosszutávon mindig bejön,addig meg kezeli a HT.
NAgyjából a 3 piac is hatással van egymásra... Értem itt azt h ha az egyiknél módosulnak az árak akkor az kihat a másik 2 piacra is...

Néha 1 termelő törpének a "segítségével" lehet nagyokat keresni, MEgveszed az áruját majd lefosztod...

De érdemes a "topolókkal" is esetleg jóban lenni, vagy vhogy rábeszélni őket ,h esetleg te is időzíthess és profitálj abból amiből ők is míg haladsz felfelé.. vagy esetleg légy te magad "topoló"...- ha biztosan tudod hogy alakul a piac annál biztosabban tudsz profitálni..

Halál mikor lenyomják tartósan a nyersárakat v felnyomják a seregárakat és nem lehet ugráltatni... ilyenkor jó a varis aki rengethet akár, vagy 1-2 háborut lezavarni
Speciel én azt vallom légy te a piac ura és akkor a csoport ura is vagy
Nemcsak háború , hanem gazdasági háború is zajlik

Last edited by LotR; 03-01-2007 at 12:31.. Reason: munka:)
Reply With Quote