View Single Post
Old 03-01-2007, 10:48
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Te olvass figyelmesebben...
Te a 200as listádba nem látsz esetleg egy 3körre lévő orit... Szerintem ilyen nincs! (előfordulhat de nincs)
Asszem ezt nem kommentálom.
Önmagadnak mondasz ellen.
Quote:
Ennél érthetőbben nem megy...
L alsó közepe.... háát mondhatnál helyezést pl.: 200-400 között...
Csak a konkrétumok miatt, mert én is járok L-be de ilyet nem tapasztaltam!
Hírnév miatt ártozni? Hobbyból? Háát elég betegnek hangzik már bocsi...
Szerintem kevesen vannak ilyenek.
Asszem ez is ki lett tárgyalva, hogy igen is vannak ilyen emberek. Erre se reagálnék különösebben...
Aszem elég érthető volt, csak éppen hogy nem írtam be a pontos helyezésem, már megbocsáss...

Quote:
És mellőzhetnéd az ilyen jelzőket h hiperszuper varázslat...:P
MErt nem erről van szó, racionálisan, elfogadhatóbb erősségű, a mostaninál hatékonyabb vihar és száraz varázslatot javasolunk...
Hogy ne legyenek olyan orik akik 15db templommal rohangálnak a 4. szinten (kivéve a hullákat) mert nem normális. Vagy ha igen viseljék a következményeket..
Jelenleg az ártók közül a tüzgolyót- infoszerzésre használják;
a tolvajok felfedése-gyilkolása jól müködik; a földrengés viszonyleg sok készüt igényel ,de használható.
Egyedül a vihar meg száraz nem hatékony erejű és sztem sokan ki is röhögik azt a varist aki ezt még használja...
Asszem felesleges folytatnom veled a társalgást, mert többször leítam, hogy igenis alig látszik ,a 200as listában, 3körre levő ori, mert szinte mindenki 2 körre van.
Több konkrétumot minek?
Esetleg a fajom, és ép listám is bemásoljam?

Ne haragudj, de továbbra se tartom jó ötletnek, a varázslatok ilyen erősítését.
Sőt nem is tudtál, érveket felhozni mellette.
Már bocs, de nem sok értelme van, egy olyan varázslatnak, amit egyszer elnyomsz valakire, az meg bele is pusztul...
Reply With Quote