Quote:
Originally Posted by LotR
Te olvass figyelmesebben...
Te a 200as listádba nem látsz esetleg egy 3körre lévő orit... Szerintem ilyen nincs! (előfordulhat de nincs)
|
Asszem ezt nem kommentálom.

Önmagadnak mondasz ellen.
Quote:
Ennél érthetőbben nem megy...
L alsó közepe.... háát mondhatnál helyezést pl.: 200-400 között...
Csak a konkrétumok miatt, mert én is járok L-be de ilyet nem tapasztaltam!
Hírnév miatt ártozni? Hobbyból? Háát elég betegnek hangzik már bocsi...
Szerintem kevesen vannak ilyenek.
|
Asszem ez is ki lett tárgyalva, hogy igen is vannak ilyen emberek. Erre se reagálnék különösebben...
Aszem elég érthető volt, csak éppen hogy nem írtam be a pontos helyezésem, már megbocsáss...
Quote:
És mellőzhetnéd az ilyen jelzőket h hiperszuper varázslat...:P
MErt nem erről van szó, racionálisan, elfogadhatóbb erősségű, a mostaninál hatékonyabb vihar és száraz varázslatot javasolunk...
Hogy ne legyenek olyan orik akik 15db templommal rohangálnak a 4. szinten (kivéve a hullákat) mert nem normális. Vagy ha igen viseljék a következményeket..
Jelenleg az ártók közül a tüzgolyót- infoszerzésre használják;
a tolvajok felfedése-gyilkolása jól müködik; a földrengés viszonyleg sok készüt igényel ,de használható.
Egyedül a vihar meg száraz nem hatékony erejű és sztem sokan ki is röhögik azt a varist aki ezt még használja...
|
Asszem felesleges folytatnom veled a társalgást, mert többször leítam, hogy igenis alig látszik ,a 200as listában, 3körre levő ori, mert szinte mindenki 2 körre van.
Több konkrétumot minek?
Esetleg a fajom, és ép listám is bemásoljam?
Ne haragudj, de továbbra se tartom jó ötletnek, a varázslatok ilyen erősítését.
Sőt nem is tudtál, érveket felhozni mellette.
Már bocs, de nem sok értelme van, egy olyan varázslatnak, amit egyszer elnyomsz valakire, az meg bele is pusztul...