Quote:
Originally Posted by Kubbi
Ez szövire is igaz. Korábban is írtam, hogy egy nagyobb csoportban, ha azt írja ki, ohgy 2-3 körről jön az áldás, akkor nagy az esélyed rá, hogy nincs is benne a pontlistádban. Vagy éppen 50vari van a környékeden Akkor aztán van mit gömbözgetni...
Tehát, mint korábban írtam, az egész 200as lista lehet. De mivel, a 3körre levők egy részét látni, ezért a 200as listán túlról is jöhet áldás. 
|
Te olvass figyelmesebben...
Kiíváncsi lennék arra a csopira ahol Te nem látod az összes 2-3 körös országot, arról nem is beszélve, hogy általában 4-5-6 körre ellátni..
Szval kíváncsi lennék melyik csoportban és hol van az ahol Te a 200as listádba nem látsz esetleg egy 3körre lévő orit... Szerintem ilyen nincs! (előfordulhat de nincs)
Ennél érthetőbben nem megy...
L alsó közepe.... háát mondhatnál helyezést pl.: 200-400 között...
Csak a konkrétumok miatt, mert én is járok L-be de ilyet nem tapasztaltam!
Hírnév miatt ártozni? Hobbyból? Háát elég betegnek hangzik már bocsi...
Szerintem kevesen vannak ilyenek.
Quote:
Originally Posted by Kubbi
A fő probléma, hogy ezzel is csak egyre több óriás lenne, és növelnénk a deffenzív stratégia lehetőségeit.
illetve egysíkúbb lenne a játék. Lásd mindenki vagy elf, vagy óriással szaladgálna.
A törpe és az ork, meg elfogyna...
Szóval, szerintem jó ez így ahogy van.
|
Ezzel pláne nem értek egyet... A vízióid ne vond bele ebbe légyszives....
És mellőzhetnéd az ilyen jelzőket h hiperszuper varázslat...:P
MErt nem erről van szó, racionálisan, elfogadhatóbb erősségű, a mostaninál hatékonyabb vihar és száraz varázslatot javasolunk...
Hogy ne legyenek olyan orik akik 15db templommal rohangálnak a 4. szinten (kivéve a hullákat) mert nem normális. Vagy ha igen viseljék a következményeket..
Jelenleg az ártók közül a tüzgolyót- infoszerzésre használják;
a tolvajok felfedése-gyilkolása jól müködik; a földrengés viszonyleg sok készüt igényel ,de használható.
Egyedül a vihar meg száraz nem hatékony erejű és sztem sokan ki is röhögik azt a varist aki ezt még használja...