View Single Post
Old 02-28-2007, 18:34
Penya Penya is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
Penya, ne essél azért túlzásokba te sem. én a B-t mf-ként játszottam végig, és túléltem. nagyon gyakran loptak tekiket tőlem, de így is nagyobb volt a bevételem, mint amennyit elvittek. a hullával, az orkkal, a félelffel és szerintem az emberrel ugyanezt nem tudtam volna megcsinálni. nem hiszem, hogy ilyen sok erősítésre lenne szüksége a törpének. vagy raktárvédelem, vagy pedig fantomépületek.
a +15%-os tolivédelemmel már nagyon közelítene az elfhez... szerintem ez így fair: ha egy faj sokat termel, akkor legyen sebezhető tolikkal. tény, hogy nem gyenge idegzetűeknek és nem kezdőknek való faj...

amúgy sztem figyelembe kellene venni azokat a dolgokat is, amikről a "Kis felfedezés módosítás" topicban van szó. ott is a törpe faj erősítése a téma akár közvetlen, akár közvetett módon...
Köszi h figyelmeztetsz Bogárkám Próbálok a földön maradni. Nem azt mondom h nem lehet vele játszani de áh többet nem ismétlem magam. Csak h bebizonyítsam h ez a varázslat egy kalap szrt (söt egy kancso langyos hurkazsirt sem ) sem ér én úgy játszok h nem teszem fel, ennek ellenére én is elég jól megvoltam megvagyok a törpivel.

Last edited by Penya; 02-28-2007 at 18:39..