View Single Post
Old 02-28-2007, 16:48
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
én nem voltam még olyan csopiban ahol ne láttam volna a 3 körre lévő orikat... Hol van ez?
Te most ugyanazt mondod amit én írtam. Léc olvass figyelmesebben.
Én azt írtam, hogy a 200as listában, mindenki 2-3 körre van tőlem. És nálam, ha jön valami ártó, akkor azt írja ki, szó szerint.:

"Társaik 362 tolvajt ájultan találnak fekhelyükön! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból."

Tehát, mint korábban írtam, az egész 200as lista lehet. De mivel, a 3körre levők egy részét látni, ezért a 200as listán túlról is jöhet áldás.
Quote:
Nem tudom mi nem oldható meg.. pontlista , a varis munkája, + a korábi ,meglévő és potenciális ellenségek prioritását élvezve leszükíteni a kört nem lehetséges?: O
Már megint ugyanazt kérdezed. ÉS lásd fentebbi írásom: Gyakorlatilag lehet pontlistán kívül is. És egy általatok készítendő szuper vihar varázs ellen nem lehetne mit tenni.
Pontlistát meg lehet figyelni, Meteo írt is nekem exel-re egy kis segítséget ez ügyben, mely tényleg elé hasznos,
(Ezúton is köszi )
De 200as listán túlról nem ér SEMMIT
Éa a sok hírnév halyhász, csak hobbiból is ártózik ám
Quote:
Jó kis környék ... érdekelne merre van.. JAh a hullához viszonyitva mindenki full varisD
4/L középmezőny alja.
Ne érts félre. Én óriással vagyok, szóval nem igazán zavarna a dolog. Max tartanék 14-15% templomot...
( a korábban idézett esemény, nem ellenem irányult )

Quote:
Egy normál csopis van h nem néz rá 10 körönként mert nem megszálott...
alszik 8 órát és még 2 órát tesz-vesz a játék nélkül....
Igen a következőnél.. márha lesz következő és az illető nem zuhan jó pár kört lejjebb a tekizés miatt.. vagy lesz olyan hülye a tolis és másnap megint benéz...
Ebbe az irányba ne menjünk el szerintem.
Nem ez a problémánk.

A fő probléma, hogy ezzel is csak egyre több óriás lenne, és növelnénk a deffenzív stratégia lehetőségeit.
illetve egysíkúbb lenne a játék. Lásd mindenki vagy elf, vagy óriással szaladgálna.
A törpe és az ork, meg elfogyna...
Szóval, szerintem jó ez így ahogy van.

Last edited by Kubbi; 02-28-2007 at 16:51..
Reply With Quote