View Single Post
Old 02-28-2007, 15:30
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Igen, de néha fel kellene rakni a faji varit, és a többi védő varit is...
Ha egy adott szinten tartod a készültségét, mert ahogy írtad, szinte ott marad. Tehát ami képződik készültség, annyi el is megy az ártó leszedésére...

Tehát ha ezt így tartod, a folyamatos viharral, akkor a védő varik felrakásánál, már fogy a készültsége. Mert mennyi is kell a védelem, mp, és a regenerálódás felrakásához? 11% És itt még nem is raktad fel a tisztánlátást....
És az megint nem tud vissza termelődni, mert mint írtad 103%-on van, a napsütés/vihar aránya. Ami szinte semmi +készü növekedést nem eredményez...
Gyengébb készüvel szedi le az ártót, de telnek a körök, hát megint kellene védő varit felrakni, és itt már esetleg 50%-on van a kezdeti készülye...

Szóval amit írtál az sántit.

Az ilyen varázslatok erősítését ellenzem, gondolj csak a gyengébb fajokra. mi lenne a törpivel, és az orkal? Csak még több óriás szaladgálna, beton védelemmel, és full varival...
A gnómról nem is beszélve. Szegénynek így is málusza van. Tehát jobban fogy a %-a... Ott még rosszabb az általad is felvázolt arány.

Én még mindig ellenezném egy ilyenfajta változás bevezetését.
Erdekes szemszögből nézed a dolgokat csak röviden...
én hadisként min. 16 körre feltudtam rakni minden varit, de általában 24 kör volt a jellemző... nos tehát ha vkinek ártani akarok, akkor viharral + szárazzal (feltéve h nem TF) akkor 3 körönként v megnézzem h rajta van-e de még egyszerübb ha felrakom rá... és ezt tegyem min 16 körön át mert tegyük fel pont pár körrel előttem rakta ujra a varikat , tehát min 5x... és még talán utána eset kicsit a készülije...
Azért sztem ennél okozhatna komolyabb kárt a vihar és szárazság, vagyis lehetne erősebb..