View Single Post
Old 02-28-2007, 13:16
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Lyra View Post
pl a Chiligreen cuccai elfogadhatóak. Sőt! A FuSi Amilo sorozatánál /jó csicsa/ illetve az Acer cuccainál/ eccerűnek tűnik és az is/ azért jobbak. Az utóbbi két tipus egy büntetés. ezt nagyon komolyan mondom és gondolom.
Ezek közt a notik közt is azért akadnak igen jó darabok. Nem vagyok gyártó fun, de a tapasztalat az hogy az IBM-Lenovo cuccok azért ott vannak a toppon. A Dell is jó, de pl a Compaq-val már volt egy két szivásom. Most is egy ilyen gépen pötyögök.
A Sony Vaió nálam külön kategória. Nagyon jók de.... Állt csak a saját cuccait szereti a technika, ami ugye egyenes út a saját szervizbe, ahol nem evilági árakon mérik az alkatrészt. Az meg a másik fele hogy csak akkor mész szervizbe ha pl felrobban a CD a meghajtóban, mert a Sony nem nagyon szeret elromlani. Nálam zéró darab fordult meg eddig... Viszont kezdődik ott a dolog hogy egy alap VÁJÓ ára sem közönséges. Szoftveres dolgokkal is szivtam már VÁJÓval, de az tipus függő.
Na nagyhirtelen ennyi...
Ebből annyi jött le , hogy vmi Chiligreen melyről még nem haloottam nem rossz..
Fujicu Siemens olyan mint a villamosai
az Acer meglep, mer a haveromnak egész jól muzsikál...
Dell, jól hangzott eddig is nálam, de ezek szerint tényleg jók..
Compaq az is nálam jól hangzott de zeke szerint lehet nem..
IBM-et és HP anno én szereltem összegyárban diákmunka ként, szal abból meg vannak tipusok amiket nem vennék meg azok után amiket láttam