View Single Post
Old 02-28-2007, 12:39
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Smile

Eredeti szerző LotR
1. 2-3 napot emmlítesz, addig a muksó 2-3 x elhuzhat szabira ha nem talált addig más megoldást...
Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Ezt bárki, bármikor bárki ellen meg tudja tenni. Különösebben nem is értem ez hogy jön ide.
Erről beszélek nem ártottam semmit , úgy jön ide, pedig az lett volna cél (márha eltekintük attól, h a szabira küldés mekkora hátrány) Tolvaj akciók ellen nem tudod megtenni, se hadi akciók ellen...
Quote:
Mégis hogy deríted ki? Ha már ezt említed?
Mert én nem tudok róla, hogy különösebben ki lehetne deríteni. Azon kívül, amit már korábban én is említettem....
Tenni ellene mit tud? Leszedi folyton a vihart, vagy átépítkezik, és felhúz pár templomot...
Ez most. DE, ha über táp varit csinálsz belőle, ezt se tudja megtenni. És ha nincs fent a szieszta, de legfőképpen a könyvtár kulcs, az tudod mit jelent? Ha ezt valaki folyamat teszi, a gnómnak, és az óriásnak befellegzett... Főleg a hadinak És tenni, nem igazán tud semmit ellene hatékonyan
Nem tud ellene tenni most írtad le OFF:Én szövetségben gondolkodom... Mivel egy MF ugyis bántható vhogy és reagálni sem tud ugy, node ez más téma..ON
Pl a varisuk görbe gömböli a környéket, szükül a kör..., ott a Pont lista...
Mire hatása lenne az ártónak addigra se deríti ki akkor nem ül eleget gép előtt:P
Megoldás még h feljebb megy és kész... Übertáp vari megint nem sok van a környéken, ja és általában nem szokás ok nélkül ártózni...
Idézet:

A tkp-d bezárul akkor amig nem nyitsz ujra szinre kizárt h rájöjjön az ember, ez pedig kevesebb mint a 2-3 nap...
Quote:
Ez a mondatot, nem igazán értem. Lécci fejtsd ki.
Arra célzok ,h a tkp-t sem tuti hogy kideríted .. sőt ha keresztbe lop vki pláne, és nincs bennt a szövid.. Tehát 1 tekizés nagyobb kért tesz mint 2-3 napi vihar +száraz... és lehet ,h a varis lebukik a tolis meg nem...

Idézet:
Eredeti szerző LotR
a ponlistás dolog mind2 esetre áll.. Igen arra... Meg arra ha épp akkor kapod az ártót akkor llátni
Quote:
Ezt se értem. Ha arra gondolsz, hogy hírnév pontokat figyelsz, akkor asszem nem olvastad el a korábi hsz-em. De a hírnévvel nem gond manipulálni
Egyet ártózom fel, aztán kettöt le.