View Single Post
Old 02-28-2007, 11:48
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
1. 2-3 napot emmlítesz, addig a muksó 2-3 x elhuzhat szabira ha nem talált addig más megoldást...
Ezt bárki, bármikor bárki ellen meg tudja tenni. Különösebben nem is értem ez hogy jön ide.
Quote:
2-3 nap alatt nehogy már ne tegyen semmit a másik? Addig simán kiderithető mire végre vmi kárt sikerált tenni...
Mégis hogy deríted ki? Ha már ezt említed?
Mert én nem tudok róla, hogy különösebben ki lehetne deríteni. Azon kívül, amit már korábban én is említettem....
Tenni ellene mit tud? Leszedi folyton a vihart, vagy átépítkezik, és felhúz pár templomot...
Ez most. DE, ha über táp varit csinálsz belőle, ezt se tudja megtenni. És ha nincs fent a szieszta, de legfőképpen a könyvtár kulcs, az tudod mit jelent? Ha ezt valaki folyamat teszi, a gnómnak, és az óriásnak befellegzett... Főleg a hadinak És tenni, nem igazán tud semmit ellene hatékonyan.
Quote:
ami az alapvető célja lenne az ártóknak
A tkp-d bezárul akkor amig nem nyitsz ujra szinre kizárt h rájöjjön az ember, ez pedig kevesebb mint a 2-3 nap...
Ez a mondatot, nem igazán értem. Lécci fejtsd ki.
Quote:
a ponlistás dolog mind2 esetre áll..
Ezt se értem. Ha arra gondolsz, hogy hírnév pontokat figyelsz, akkor asszem nem olvastad el a korábi hsz-em. De a hírnévvel nem gond manipulálni
Egyet ártózom fel, aztán kettöt le.
Reply With Quote