Quote:
Originally Posted by wand
szerintem baromi kevés, hogy mind a vihar mind a száraz 4% ot ront a varis készültségén attól függetlenül, hogy 1 vagy 36 körre teszi fel.
ha figyelembe vesszük, hogy egy mágia felderítés is 4%, akkor belátható, hogyha valakit viharoznak, felelsleges is nézni, hogy rajta van e még, inkább simán felrakják újabb 36 körre.
szerintem minnél több körre teszik fel annál több %ot kéne romlania a varis készültségének
mondjuk minimum a felteendő körök felével romolhatna a készültség.
|
Nem támogatok olyan javaslatokat mely a varázslók varázslatainak hatékonyságát csökkenitk...
Sztem a vihar+száraz inkább gyenge hatékonyságú, ésha az ember azt akarja , hogy érjen is vmit, sokat kell vele foglalkozni...
És akkoris inkáább először az ellen varikészüli csökkentését éri csak el az ember...
Most ezt 2 delikvensen is teszteltem, h hipp-hopp lekapták a 36 kör viharokat... Az egyiknél ért vmit aki napi 1x lépett be és így lehetett tudni mikor szedi le, de amásik aki többször volt bennt, szinte eredménytelen maradt, és inkább megunja az ember.i(900 hektár körül zajlott)
ÉS hozzáteszem 6-8x több varázslóval rendelkeztem.
Összegezve a varázslatok jók ahogy így most vannak, sőőt némelyiken lehetne "picit" erősíteni...