Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 02-23-2007, 22:17
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

-Pár rokonom járt erre régebben és azt mondták jó az itteniek söre. - mosolygok rá - Mi pedig kiszáradtunk és bár sietünk, egy korsóra mindig kell időt szakítani. Megtemmé, hogy közelebb lép ésvlünk irányba állva elmagyarázza hol találom meg őket? - a leeresztett kezemben a tömpe ujjaim közül kikandikál a két érme - Nem vagyunk túl jó állapotban és - balommal a orpadt sisakomra mutatok - ha nagyon mutogatni kezd félek leszédülök a nyeregből.
- Nem tudom kik a rokonai, de ha törpéket keres, akkor a Sánta Lóban menjen - mondja, utána elmagyarázza merre kell mennetek, közben alig-alig veszi le a szemét az érmékről.
Ha elmagyarázza merre laknak a törpék:
-Köszönjük a segítségüket uraim! Kérem bocsássák, meg nekünk, hogy jól megérdemelt pihenőjüket el kellett odázniuk miattunk. Kérem fogadják el szerény kárpótlásért, mivel még nem tudjuk mely fogadó sörével viszonozhatnánk szívéjességüket. - mondom és a közelebbi őr felé nyújtom a kezem amiben a két ezüst csillog.
- Igazán semmiség, máskor is szívesen segítünk, ha módunkban áll. Jó pihenést önöknek is!

Ezután be a városba és a törpék lakhelye felé veszem az irányt. Intek a többieknek, hogy jöjjenek. Ha értetlennek tünnek, akkor kicsit visszafogom a tempót és halkan odasúgom nekik:
-Segítségre van szükségünk. A törpékről hallottam már ezen a helyen. Ha itt vannak az Úrnőék, akkor meg fogják találni őket.

Odataláltok az említett helyre. Már a külsején is látszik, hogy törpék építették. Belépve nem meglepő módon azt látjátok, hogy csak törpék tartózkodnak benn. Hangos nevetés és söröskorsó csapkodás hangja tölti be a helyet.

Last edited by Chris; 02-25-2007 at 11:37..