View Single Post
Old 02-19-2006, 09:44
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati
Suicide? No ez első nap tapasztalatai alapján nekemvaló, mi is ez?
az olyan, hogy akkor nyersz, ha minden babudat leutnek - teljesen kulon strategia van ra... kiralyod is le lehet utni

ugy lepsz mint a normal sakkba, egy kenyszerito dolog van: ha le tudsz utni vmit, muszaj leutnod - ha tobb dolgot is le tudsz, valaszthatsz hogy melyiket akarod - ha minden babud elfogyott, nyertem.

Ati: amugy van losers is, az inkabb neked valo szerintem

az olyasmi mint a francia csak ott nem lehet a kiralyt leutni, sakk van, es ha minden babud elfogy a kiralyod kivetelevel, nyertel. ha mattot kapsz, nyertel

Es a nagy kedvencem: az atomic. Aki akarja, szivesen jatszom vele parat, szerintem megszeretitek nagyon hamar. Ez is egy valtozat.

De eleg durva. Szoval olyan mint a normal sakk. Csak!! Lehet robbantani!
Amikor utsz vmit, akkor az uto babu felrobban, az utott babu felrobban. (eltunik a tablarol). ugye ez annyiban kulonbozik a normal sakktol hogy ott csak az utott babu tunik el. DE! Nem csak ezek robbannak fel, hanem az utott babu minden 1 mezo sugaraban ( gy. k. szomszedos mezok, atlosan is). MINDEN tiszt felrobban!! (gyalogok nem). Ha az ellenfel kiralyat felrobbantod nyertel, ha mattot adtal neki, nyertel. Ugye pl a kiraly nem tud leutni semmit, mert akkor sajat maga felrobbanna, ezert ez szabalytalan lepes. Ami vicces meg hogy a ket kiraly tud egymas melle lepni.... Na.. remelem ez mindenkinek meghozta a kedvet az atomichoz es kiprobalja par unrated jatszmaban velem... Nekem nagyon tetszik Aki egyszer rakap az izere...