View Single Post
Old 02-22-2007, 16:48
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csavo View Post
nos, azthiszem hozzaszolok ehez a temahoz is

nem tudom tamogatni ezt az egesz reszklanos akarmit... egy ilyen ujitas teljes kaoszt produkalna!
kepzeljetek el:
'A' klan megtamadja 'B' klan termelo orszagait. 'B' klan utokepes orszagaival visszatamadja az ures 'A' klan orszagait, akik eppen a 'B' klan termeloi fele haladnak. tobb sereggel!. Ezt latvan, 'A' klan otthon maradt orszagai megtamadjak a 'B' klan orszagait, akik ugyszinten ki vannak tamadva.. akar tobb sereggel es igy tovabb, szembetamad mindenki valakiket akik pont ki vannak tamadva, akar tobb seregekkel... szoval ebbol csak kaosz lenne... nem tudom tamogatni.. sajnalom monro...

a masik otletet, miszerint egy klanbol virtualisan kiszallo orszagok megtamadjanak egy teljes klant... hat ezt vegkepp nem tamogatom, mert igy egy nagyobb klan semmi kockazat nelkul megtamadhat 1 kisebbet, es meg foldet sem ad le!! hat ennel rohelyesebb javaslatot kitalalni nehezen lehet..

mindegyik klan sebezheto... ameik nem sebezheto klanban, sebezheto egyeniben

amit tamogatnek az az lenne, hogy valami tamadobonuszt kaphasson a tamado klan a vedekezovel szemben, akiknek ugye ottvannak a tornyaibonuszai.

Azért annyira nem káosz. Még két nagy létszámú klán esetében se biztos, hogy olyan könnyű kirakni a másik klán egy részét, ráadásul oylan részét amelyik ki van támadva, ezáltal sebezhető.
A termelők oldalára meg ott van a 20% bónusz, amivel gyakorlatilag visszaverik a támadókat, amennyiben nem életképtelen orival "termelgetnek" biztos távolban mindenkitől.

Harmadrészt, én se értek egyet azzal, hogy nem léteznek beverhetetlen klánok, mert sajna lehet ilyet építeni, nem is nehéz.
Reply With Quote