Quote:
Originally Posted by SiMON
1, Békésen építgettem az orimat és mint uj ori aki kamatoztatja a bankba pénzét ugy volt nálam általában 3-4millio amit annak rendje modja szerint le is fosztottak Na ebből volt 7db. természetes 1 ori Kérdem ez nem lehetetleniti el a játékot ?
|
Még megvan a gömböd.. Nem hiszem, hogy azon bárki 200 hekin át tudott volna menni 7x. Hacsak nem kinn voltál támadni... Akkor meg ne csodálkozz...
Quote:
2, A fosztások után ugygondondoltam visszafosztom a pénzemet és egy orkkal elkezdtem a környéket fosztogatni.
|
Eddig még rendben is van.
Quote:
3. Egy nap 6 sereg 3 különböző országhoz ment fosztani olyanokhoz akik még gömbölni se tudtak volna és mf ek voltak
|
Az egyik nem mf volt, de ezen nem veszünk össze.
Quote:
4. Mit ad isten a beütés után kapom rengéseket felülről 8-10 körről.
|
Ez lehetséges, be is mutattad nekem. De nem gondolod, hogy valaki azért rengetett mert látta a teljest? És hasonlóan gondolkozik, mint én?
Quote:
5. Ekkor határoztam el hogy a rengéseket ledolgozva megnézem melyik kezd el ujra rengetni. 2 orihoz be is néztem hogy állnak az épületei.
|
Igen, egyértelmű, így kell ezt kideríteni...

(irónikus voltam)
Ahogy hallottam az a jelentgetős fajta vagy, tehát miért nem jelentetted?

Még ha így is volt, ahogy mondtad, nem gondoltál bele, hogy abból a 4 oriból akikhez bementél bulizni 3 ártatlan? És esetleg szeretné élvezni a játékot?
Quote:
6. Kisbér kolléga ekkor érezte azt hogy közbe kell avatkozni és lopni a tekimet 5 napon keresztül ami szintén nem lehetetleniti el a játékomat mert tök szabályos és vagyonokat kereshet vele ha már csak 50db okat tud lopni.
|
Nálad volt csak egyedül tekercs... Így téged loptalak... Talán valaki visszakeresheti a logokat, hogy próbálgattam mindenkit lopni, de csak Nálad volt valami. Gondoltam majd ork létedre valamit okozol, ha olyan nagy legény vagy, majd megvéded magad. De semmi...
Összesen 1.5 napig loptam a tekercseidet... Az első "figyelmeztető" üzid 1.5 nappal az újrázásod előtt jött...
Quote:
7. Regeltem uj óriás ori ami végül a törlés szintjére jutott.
8. Ezekután légyszives döntsétek el melyik volt fair,
A 7-8 sereg amit kaptam fosztás, vagy az 5 napig tartó tekilopás, vagy a 10 körről való rengetés.
|
Pár oldallal korábban bemásoltam azokat az orikat, akiket ütöttél. Nézd meg őket, és rájössz...!
És azok után, hogy nyíltan leírtad nekem, hogy ne lopjam a tekercseidet, mert így nem tudod a török, meg litván kezdőket 7 sereggel beütni, ne haragudj...
Tudod ők azok, akik nem gondolkoznak azon, hogy befizetik-e a VIP-et vagy sem. Ott nincs olyan, hogy nincs bankkártyám, stb, stb...
Ha egy icipici lojalitás lenne benned, akkor felkarolod ezeket a játékosokat, és nem ütöd őket.
Egyértelműen magadba kell nézned, és elgondolkozni, hogy jó-e az, hogy királykodsz az angol kezdőkön, ezzel kompenzálva a magyarban az esendőségedet, vagy elhagyod a hódítót örökre!
De hát ki vagyok én, hogy erre kérjelek Téged...
És többet nem is szeretnék róla beszélni...
Tisztelettel,
Robin Kisbér Hood