View Single Post
Old 02-21-2007, 17:21
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Vannak sajnos olyanok, akik 10 íjászos orikat ütnek be 7x egy körben.. Pusztán hobby-ból
Egy ilyen országot elkaptam.
A krónikájából az látszik, hogy az utóbbi időben 4 országot ütött így, mindegyikhez puszítani, mészárolni, fosztani ment 7x egy körben. Egyik országnak sem volt több védelme, mint amit mondjuk 200 elit ad. (sajna tele voltak támadókkal, meg védőkkel, tehát tisztán látszott, hogy full kezdők...!)
Üzenetben ezt írta, miután megloptam tekercsre:

"Jó volna ha nem lopnád el xxx drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. "

Szóval kicsit bedühödtem, és megcincáltam, tegnap törölte magát. Újraregelt a gyerek.

A tervem, hogy amint kijön a védelem alól, 2 körrel később kap tőlem 5 pusztítást.. Csak hogy tudja milyen szívélyesen várják a védelem lejárta után a hozzá hasonló ... (khm-khm... ide jelzőt akartam írni ) országok az újakat.

Kérdés, hogy ezért kaphatok-e anarcht....?

És ha 4 körrel később megint bemegyek hozzá 5x?
És ha utána 4 körrel később megint bemegyek 5x?
hmm sztem előfordulhat azért hogy egy idő után azt kapsz, de gratulálok hozzá, ha jól emlékszem angolban számoltál már be erről
és remélem sok ilyet kapunk még el

mert tényleg más hogy a gyengébbhez jár az ember fosztogatni, morált növelni. de pusztitani ok nélkül folyamatosan az már más kategoria... és sztem ha megírod Atinak hogy miért is teszed, lehet tovább türi hogy ütöd, mint amúgy tenné