View Single Post
Old 02-21-2007, 16:52
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Cece, ez ugyan nem hivatalos vélemény, de szívem szerint való ember vagy ha a lelkét is kitaposod Aki egy tekiírót fel akar törni, az nyilván számol a kockázattal is. Nem kevésbé fontos szempont szerintem, hogy én is az arányos bosszú híve vagyok. A bosszú legyen arányosan lényegesen nagyobb mint az elszenvedett kár, különben mi tartja vissza a delikvenst az újbóli próbálkozástól?
és ez elfogadható mentalitás én is Ludas matyi követejője vagyok sőt ha megdobnak kővel 3x dobom fejbe a tagot, de nem kenyérrel

mondom nem úgyanaz feljebbi szinteken szétütni vkit aki tud jáccani és csak pimaszkodott veled, mint hogy szétütni egy kezdőt, aki mondjuk 1kijjal elkezdett lopkodni egy 6kpacis orkot,mfként, mert elöbbi úgyse hagyja ott a játékot és még visszakapod tőle úgyis... max majd 2hónapba telik hogy ki pipáljon a halállistáján. viszont a 2. esetben meg sirási kezd állni a szája és úgygondolja,hogy semmi értelme nincs jáccani mert úgyis szétverik és töröl a francba,mert nem tudja hogy hogyan védheti meg magát.

jah és még vmi, cece én is ezt tenném, és ezt
úgy hivják revans arra figyelj hogy azért ha már nagyon 0-on van az orija akkor ne addig üsd hogy 0hekije legyen

Last edited by Kutyuleee; 02-21-2007 at 16:56..