View Single Post
Old 02-21-2007, 16:39
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Meteo View Post
Különben nekem is vannak kis fenntartásaim az anarchba rakással. Mert szerintem elég szubjektív dolog az, hogy kinek mi az érdeke. Pölö, ha én azért gyengítek mást, hogy ő jobb célpont legyen másnak, mint én, akkor ez annak a számára, akit piszkálok lehet, hogy értelmetlen, de számomra igenis van értelme. Vagy éppen azt akarom, hogy ki kelljen mennie a piacra, stb, stb.

Szóval hogy mi az értelmetlen, meg mi nem az, azért elég kényes téma.
attól hogy bejelent még nem raknak anarchba mint Ati is elmondta ez eddig is így volt csak fellett frissitve. eddig kb 10embert raktak anarchba a hóditó fennállása óta emiatt... úgyhogy ne parázzatok. ez amit te mondasz nem értelmetlen ütés. egy azért általában ha már kezd sok lenni nekik irnak egy zöldet, hogy már milyen rossz nekik, és ezután szoktak jelentgetni. 2 azért ne feledd el hogy a háború az háború és ott mindent lehet. inkább azokra vonatkozik ez, akikbe 5.szinten beleköt egy kezdő és tényleg addig ütig amig nem töröl. én se lettem még átrakva anarchba pedig már lassan 2hete járok napi 1-2sereggel 2-3orihoz morált fenttartani meg kajáért, mert elég nekik mennem a barack 20%ával

Last edited by Kutyuleee; 02-21-2007 at 16:41..
Sponsored Links