Quote:
Originally Posted by Cece
Vegso elkeseredettsegemben irok ide.
Olyan helyzetben vagyok, hogy a szovimnek jelen pillanatban nincs lehetosege nap mint nap gepkozelbe kerulni. Raszalt egy patkany es ha jol szamoltam 5x fosztott 3x pusztitott + a toli + vari akcio. Meg ne kerdezze valaki, hogy lehet ez! Tekiiro orik vagyunk. A lenyeg: en most atepulok, hadatuzenek es megmutatom neki hogy kell azt csinalni, amit o szeretne igencsak amator modon. Ha idokozben torok, hat IJ.
A kerdes az, hogy milyen kategoriaba tartozik ez. Mert nem fogom abbahagyni, amig 10xesen nem buntetem +. Szeretnek valaszt kapni mielobb, hogy az esetleges athelyezesem elott legyen idom bucsuzkodni. Koszonom
|
Én is azt mondom, hogy erről Atit kell kérdezni, de ez az elkeseredett bosszúállósdi mégis mire jó? A szövidnek jobb lesz attól, hogy téged átraknak? Lehet bosszút állni, de mi értelme van egy kicsinált országot tovább ütni, mert miután lenulláztad már úgyse tudsz tőle elvenni semmit. Akkor már csak a pénzt öntöd a lefolyóba. Akinek meg megszállja a fejét a lila köd, és az egészséges kereteken túl is folytatja a bosszút, az megérdemli az anarchista csoportot.