Quote:
Originally Posted by monro
Sztem ne válaszolj most egy darabig hanem csócsáld meg a javaslatot és gondolkozz el rajta. Ha észreveszel benne olyat ami nagyon elborzaszt akkor írd meg hátha nincs is olyan nagy gáz vele  Sztem ez a javaslat így komplett.
|
Mennem kell meetingre, így gyorsan leírom, ami igazán zavar...
Az pedig az, hogy ha én összerakok egy klánt, amiben 2-3 ember az, aki a védelem 60%-át alkotja, azt ne lehessen már kikerülni, és beütni mondjuk a varist, a gabonatermelőt, meg a törpét!
Tudod, hogy miről beszélek, de még mindig nem mondtad el, hogy az miért is lenne jó, hogy részklánt is lehessen ütni... Persze attól eltekintve, hogy vannak bankos, és sok bányás orik, akiket legszívesebben leütnél a francba
Az nem elégítene ki, ha ugyanezzel a módszerrel lehetne részklánokkal támadni, de CSAK teljes értékű klánokat? És akkor leszállok a top-os orikról is...
Az a baj, hogy ugyan lehetséges, hogy az extrém termelők megboríthatják a piacot, de ugye azért azt sem felejtetted el, hogy azora a nyersanyagokra, egységekre, és tekercsekre mind-mind figyelni kell... Már láttam több 100milla nyersanyagot elhullani a közös rakiból... Szóval azért nem olyan egyszerű az