Quote:
Originally Posted by Kisbér
Még mindig nem látom, hogy ez a kisebb klánokat hogy fogja erősíteni... Mert azt, hogy a hadisok kiválnak egy nagy klánból virtuálisan és beütik az ellenfél termelőorijait azt én értem... De nem látom, hogy erre miért is van szükség...
Illetve nem látom, hogy honnan tudom én azt, hogy ki az, aki meg tudna ütni virtuálisan?!
|
Hogyan erősíti a kisklánokat? Sehogy. Lehetőséget teremt arra, hogy egy klán a nálánál 2x nagyobb klánméretig "beleharaphasson" a nagyobb klánba. Eddig ilyen lehetőség nem volt. Vagy kitudod rakni a klánméretet vagy nem. Ezzel a javaslattal egy
100K pontos klán támadhatna 50K-200K-s klánméretig
200K-s 100K-400K méretig
400K-s 200K-800K méretig
800K-s 400K-1.600K méretig
stb-stb...
Ez annyit jelentene, hogy nem fog minden kezdő ujonc nekiesni a legnagyobbaknak hiszen feltételekhez van kötve!
És
végül a kérdésedre honnan fogod tudni ha célpont vagy?
1. 24 órával elötte megy egy hadüzenet (csakaz támadhat meg így akivel hadüzid van!)
2. ha már él a hadüzi akkor valószínűsíted majd, hogy melyik az a része a klánodnak amit a másik klán ki tud tenni pontban és felkészülsz.
3. távolbanézel ahogy eddig! és mivel a részklánösszeállítás dinamikus elven számolódik akár akkor is visszatámadhatsz ha az ellenfél serege már 1 körre van és elbontottak mellőled.