View Single Post
Old 02-19-2007, 09:37
Tyer Tyer is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem tudom hol látsz személyeskedést, közölted, hogy ezentúl úhy játszol hétvégit, hogy az utolsó órában lépsz be, aztán onnan felugrasz a tizenakárhanyadik helyre. Ha ez tetszik, akkor hajrá. Más azért játszik, hogy a hétvégén szórakozzon egy jót. Te ezek szerint azért, hogy 2 óra alatt a tizenvalahanyadik legyél. Ha neked ez a célod, nyugodtan. Nem látok okot arra, hogy kivegyük a játékból ezt a fajta "élvezetet".
Azt is írtam, hogy ez egy ötlet, amit bárki megcsinálhat. Nem hiszem, hogy élnék vele, ráadásul nem azt írtaqm, hogy ezentúl ezt teszem, hanem hogy a jövő héten, tehát itt egyetlen alkalmat írtam, nem folyamatos stratégiát említettem. Na jó, nem kukacoskodom.

Áruld el légyszi, mi értelme van egyébként beregisztrálni több mint száz olyan orit, aki nem játszik végül? Mert ha csak pár ilyen volna, azt mondanám közbejött valami, nem ér rá.

Az igazságérzetemet bántja leginkább a dolog, mert végezhetek bármikor a végén, ezzel nincs gond, de rendkívül rosszul esne, ha olyanok lennének előttem, akik nem is játszottak. És itt leginkább ez zavar, csak valahogy nem érted, vagy nem akarod megérteni, ezt nem tudom. Lehet rosszul kommunkiálom.
Ki a frászt érdekel, hogy 10 körön túl hány ország játszik, mégcsak nem is a betámadhatóság miatt lobbyzok nálad. Engem nagyon felbosszantott, hogy a játék végén 14. helyen végzett valaki, aki nem küzdött. Ő élvezetből nem játszott, vagy direkt szívatni akart mindenkit?
Mindenesetre, ha jó ez így, ne váltotass. Ezután is játszom majd hv-t, amikor van hozzá kedvem, max a végén mindig mérges leszek.

Last edited by Tyer; 02-19-2007 at 09:45..
Reply With Quote